- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות.
-
- 2. מקציפים במיקסר (או במיקסר יד) סוכר וחמאה, דקה-שתיים. מוסיפים את הביצים, אחת-אחת, ומקציפים היטב אחרי כל הוספה. כשהתערובת תפוחה ואוורירית, מוסיפים קורט מלח, ברנדי או ליקר, יוגורט/שמנת חמוצה ושמנת לבישול, מקציפים עד שהתערובת אחידה ומפסיקים את ההקצפה.
-
- 3. מוסיפים קמח תופח או קמח רגיל +אבקת אפייה וטורפים (עם מטרפה ידנית) רק עד לקבלת תערובת אחידה, חלקה ודלילה יחסית.
-
- 4. שמים שכבת מלית בתבנית ומעליה מפזרים ריבת חלב בעזרת 2 כפיות. חוזרים על הפעולה עד לקבלת 4 שכבות בלילה וביניהן 3 שכבות ריבת חלב.
-
- 5. אופים כ-45 דקות (הבלילה צריכה זמן להתייבש ולהתייצב) או עד שהעוגה שחומה ויציבה וקיסם יוצא כמעט נקי. מצננים מעט והופכים על צלחת הגשה. אם נשאר משהו (לא סביר) שומרים במקרר. העוגה טעימה גם קרה.