וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פאי תפוחי עץ עם פירורי בצק פריך

מתכון באדיבות חברת "ענבי ציון" לפאי תפוחי עץ עם פירורי בצק פריך

מתכון מאת: מערכת וואלה

פאי תפוחי עץ של ענבי ציון.
פאי תפוחי עץ של ענבי ציון

מצרכים למתכון

  • לבצק פריך:
  • 150 גר' חמאה רכה
  • 1.3/4 כוסות קמח
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 2/3 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 ביצה
  • קונפיטורת תות שדה של ענבי ציון
  • למילוי:
  • 1 גביע מלית תפוחי עץ של ענבי ציון
  • לפירורי הבצק:
  • 75 גרם חמאה חתוכה לקוביות
  • 1/2 כוס קמח
  • 5 כפות סוכר חום
  • 75 גרם אגוזים/שקדים טחונים גס

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את פירורי הבצק: מערבבים היטב בקערה את חומרי הבצק בידיים עד לקבלת פירורי בצק גסים,מקררים למשך שעה במקרר.
  • 2. מכינים את הבצק: שמים את כל החומרים לבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. מעגלים לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך שעה במקרר.
  • 3. מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית טארט (עגולה או מרובעת).
  • 4. מחוררים חורים עם מזלג ומקררים במשך 20 דקות נוספות.
  • 5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומורחים שכבת קונפיטורת תות שדה.
  • 6. מעל שכבת הקונפיטורה יוצקים גביע אחד של מלית תפוחי עץ ומשטחים.
  • 7. מעל מפזרים באופן אחיד את תערובת פירורי הבצק.
  • 8. אופים בחום של 180 מעלות למשך - 25 דקות.
  • 9. מקררים ומגישים עם קצפת מתוקה או שמנת חמוצה בצד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully