- 1. מכינים את פירורי הבצק: מערבבים היטב בקערה את חומרי הבצק בידיים עד לקבלת פירורי בצק גסים,מקררים למשך שעה במקרר.
-
- 2. מכינים את הבצק: שמים את כל החומרים לבצק במעבד מזון עד לקבלת בצק אחיד. מעגלים לכדור, עוטפים בניילון נצמד ומקררים למשך שעה במקרר.
-
- 3. מרדדים את הבצק ומרפדים תבנית טארט (עגולה או מרובעת).
-
- 4. מחוררים חורים עם מזלג ומקררים במשך 20 דקות נוספות.
-
- 5. מוציאים את הבצק מהמקרר ומורחים שכבת קונפיטורת תות שדה.
-
- 6. מעל שכבת הקונפיטורה יוצקים גביע אחד של מלית תפוחי עץ ומשטחים.
-
- 7. מעל מפזרים באופן אחיד את תערובת פירורי הבצק.
-
- 8. אופים בחום של 180 מעלות למשך - 25 דקות.
-
- 9. מקררים ומגישים עם קצפת מתוקה או שמנת חמוצה בצד.