סלט חמציצים
מתכון של השף רהב הררי מסעדת "Martha"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 כוסות חמציצים שטופים
- כוס בייבי עלי סלק אדום
- כוס בייבי אורוגולה
- 1/2 מנגו חתוך לקוביות
- 4 כפות שקדים קלויים וגרוסים
- 1כוס נבטי חמנייה
- 2 כפות גרעיני רימונים
- הכנה: מערבבים את מרכיבי הסלט ומוזגים את הרוטב
- חומרים לרוטב:
- 5 כפות שמן זית
- כף וחצי סילן תמרים
- 2 כפות מיץ לימון או 3 כפות מיץ ליים
- מלח ופלפל לבן גרוס
- כפית עלי טימין מופרדים
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את מרכיבי הויניגרט ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
- 2. מערבבים את מרכיבי הסלט ומוזגים את הרוטב.