מלאי כופתה

המתכון באדיבות מסעדת אינדירה.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
מלאי כופתה של מסעדת אינדירה.
מלאי כופתה של מסעדת אינדירה

מצרכים

  • גבינת אודרה (ניתן להשתמש בכל סוגי הגבינות למעט הגבינות המלוחות)
  • כוס קמח מנופה
  • 2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
  • שמן לטיגון
  • לרוטב-
  • 3 כפות שמן
  • 400 מיל' חלב
  • 2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
  • כפית כורכום
  • 2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים דק
  • מלח לפי הטעם
  • כף של קשיו טחון
  • 2-3 כפיות חלב
  • כפית סוכר
  • חצי כוס מיקס פירות יבשים טחונים

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הגבינה עם מחית תפוחי האדמה וכף קמח.
  • 2. יוצרים כדורים בינוניים ומצפים אותם בקמח.
  • 3. מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב.
  • 4. מכינים את הרוטב- מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מתבלים בכורכום ומוסיפים את הפלפלים הירוקים, מוסיפים את העגבניות ומטגנים היטב. מוסיפים את החלב לתערובת ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם. מבשלים 5-7 דקות.
  • 5. מוסיפים את הכדורים ומביאים שוב לרתיחה למשך שתי דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully