פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      מלאי כופתה

      המתכון באדיבות מסעדת אינדירה.

      2 מדרגים / 3 כוכבים

      מלאי כופתה של מסעדת אינדירה (יח
      מלאי כופתה של מסעדת אינדירה (יח"צ)

      מצרכים

      • גבינת אודרה (ניתן להשתמש בכל סוגי הגבינות למעט הגבינות המלוחות)
      • כוס קמח מנופה
      • 2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
      • שמן לטיגון
      • לרוטב-
      • 3 כפות שמן
      • 400 מיל' חלב
      • 2 עגבניות בינוניות חתוכות לקוביות קטנות
      • כפית כורכום
      • 2 פלפלים ירוקים חריפים חתוכים דק
      • מלח לפי הטעם
      • כף של קשיו טחון
      • 2-3 כפיות חלב
      • כפית סוכר
      • חצי כוס מיקס פירות יבשים טחונים

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את הגבינה עם מחית תפוחי האדמה וכף קמח.
      • 2. יוצרים כדורים בינוניים ומצפים אותם בקמח.
      • 3. מטגנים את הכדורים בשמן עמוק עד לקבלת צבע חום זהוב.
      • 4. מכינים את הרוטב- מטגנים במחבת את הבצל עד שהוא הופך שקוף. מתבלים בכורכום ומוסיפים את הפלפלים הירוקים, מוסיפים את העגבניות ומטגנים היטב. מוסיפים את החלב לתערובת ומביאים לרתיחה. מערבבים מפעם לפעם. מבשלים 5-7 דקות.
      • 5. מוסיפים את הכדורים ומביאים שוב לרתיחה למשך שתי דקות.

      עוד מתכוני ממולאים וכבושים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -