וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

לחם שמנת ופסטו מהיר

מכינים כמו עוגה בחושה: רק מערבבים, בלי לישה. התפחה אחת- ולתנור. פתרון טוב לניצול שמנת חמוצה שפג תוקפה ושאריות פסטו

מתכון מאת: סמדר ולטר, מערכת וואלה

לחם פסטו ושמנת ( סמדר ולטר ).
לחם פסטו ושמנת ( סמדר ולטר )

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות (280 גרם) קמח
  • 1/2 כף שמרים יבשים או כף וחצי שמרית (אני משתמשת ביבשים)
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כפות שמן רגיל או זית
  • 4 כפות רוטב פסטו מוכן
  • 3/4 כוס חלב פושר
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 כפית מלח
  • * תבנית אינגליש קייק משומנת או מרופדת בנייר אפיה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים לפי הסדר הרשום, במיקסר עם וו גיטרה, או במעבד מזון עם הלהב מפלסטיק, או בקערה עם כף עץ, עד שמתקבל בצק אחיד ודביק מאוד.
  • 2. מעבירים את הבצק לתבנית ומניחים לתפיחה של שעה במקום חמים.
  • 3. לקראת סוף ההתפחה מחממים תנור ל-175 מעלות. אופים כחצי שעה, או עד שהלחם תפוח ושחום.
  • ניתן לשמור יום-יומיים בכלי או שקית סגורים היטב. אפשר להקפיא.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully