לביבות פלפלים קלויים
מתכון של השף מאיר רוזנברג, מלון רימונים גלי כנרת
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל- 10 מנות:
- 1 ק"ג פלפל אדום
- 1ק"ג פלפל ירוק
- 1 ק"ג פלפל צהוב
- 1 כוס קמח
- 4 ביצים
- 10 גרם אבקת אפיה
- 1 כף טרגון קצוץ
- כפית שום כתוש
- 1 כף אבקת מרק עוף
- מלח, פלפל שחור גרוס
- שמן לטגון
- חצי כוס שמן זית
אופן ההכנה
- 1. מתבלים את הפלפלים בשמן זית, מלח ופלפל שחור גרוס.
- 2. קולים את הפלפלים בגריל.
- 3. מקלפים את הפלפלים וחותכים לרצועות.
- 4. מערבבים את כל החומרים יחד.
- 5. יוצרים לביבות ומטגנים עד לקבלת צבע חום זהוב.