וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק עדשים ועגבניות בשמן זית

מתכון מאת: מיצי,vriki@hotmail.com

עדשים. ShutterStock
עדשים

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות עדשים ירוקים
  • 4 עגבניות גדולות חתוכות גס, אפשר לקלף קודם
  • 1 בצל
  • 1 שן שום
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית סוכר
  • מלח
  • (אפשר להוסיף פלפל צ'ילי חריף)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל.
  • 2. מוספים שום קצוץ לחצי דקה טיגון.
  • 3. מוסיפים את העגבניות, הצ'ילי וסוכר- מטגנים עוד 5 דקות
  • מוסיפים את כל השאר המצרכים ומכסים בהרבה מים.
  • 4. מביאים לרתיחה ומבשלים עד שהעדשים מתרככים.
  • 4. הצעות הגשה:
  • - למזוג מרק לצלחות ועליו לטפטף שמן זית
  • - עם קוביות חמאה
  • - עם יוגורט
  • - ביצה קשה חתוכה לרבעים

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully