- 1. מבשלים אפונה במים מומלחים כ  15 דקות. מסננים ומרסקים בבלנדר.
- 
- 2. מעבירים דרך מסננת, כדי להפריד את הקליפות.
- 
- 3. מחזירים לסיר, מוסיפים חמאה ומבשלים כ  8 דקות או עד שהמחית יבשה. מורידים מהאש ובוחשים פנימה חלמון (אפשר גם את עלי הנענע) ומתבלים במלח ופלפל.
- 
- 4. מכניסים למקרר לחצי שעה עד שהמחית מתקשה.
- 
- 5. לוקחים 3 קערות  עם ביצים טרופות, שקדים קצוצים עם פרורי לחם וקמח מתובל.
- 
- 6. יוצרים כ  12 לביבות. טובלים אותן בקמח, בביצים ובפרורי הלחם עם השקדים לפי סדר זה.
- 
- 7. מחזירים למקרר לעוד כחצי שעה ומטגנים בשמן עמוק.