מרק בשר עם ירקות וחוויאג'
מתכון של השף אבי שטייניץ
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- רכיבים ל-4-6 מנות:
- 500 גר' אסאדו, פרוסה עבה של אוסובוקו, 200 גר' עצמות חוליה, או מגשית נתחים למרק וחמין
- 2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
- 1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה או 3 גזרים חתוכים לרבעים
- 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
- 1 בצל גדול חתוך לשמיניות
- 6 שיני שום פרוסות דק
- 1.5 כפית חוויאג' למרק
- קורט פלפל שחור
- 1.5 כפיות מלח
- 3 ליטר מים
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבשר לקוביות גדולות 3*3 ס"מ.
- 2. מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
- 3. מסירים את הקצף ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה/בינונית עם מכסה.
- 4. מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה שעה נוספת.
- 5. ניתן לעטר בכוסברה טרייה.