וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק בשר עם ירקות וחוויאג'

מתכון של השף אבי שטייניץ

מתכון מאת: מערכת וואלה

מרק בשר עם ירקות וחוויאג' אבי שטייניץ. דניה ויינר,
מרק בשר עם ירקות וחוויאג' אבי שטייניץ/דניה ויינר

מצרכים למתכון

  • רכיבים ל-4-6 מנות:
  • 500 גר' אסאדו, פרוסה עבה של אוסובוקו, 200 גר' עצמות חוליה, או מגשית נתחים למרק וחמין
  • 2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה או 3 גזרים חתוכים לרבעים
  • 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
  • 1 בצל גדול חתוך לשמיניות
  • 6 שיני שום פרוסות דק
  • 1.5 כפית חוויאג' למרק
  • קורט פלפל שחור
  • 1.5 כפיות מלח
  • 3 ליטר מים

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את הבשר לקוביות גדולות 3*3 ס"מ.
  • 2. מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 3. מסירים את הקצף ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה/בינונית עם מכסה.
  • 4. מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה שעה נוספת.
  • 5. ניתן לעטר בכוסברה טרייה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully