מרק בשר עם ירקות וחוויאג'
מתכון של השף אבי שטייניץ
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- רכיבים ל-4-6 מנות:
 - 500 גר' אסאדו, פרוסה עבה של אוסובוקו, 200 גר' עצמות חוליה, או מגשית נתחים למרק וחמין
 - 2 עגבניות קטנות חתוכות לשישיות
 - 1 בטטה גדולה חתוכה לשמונה או 3 גזרים חתוכים לרבעים
 - 2 תפוחי אדמה גדולים חתוכים לשישיות
 - 1 בצל גדול חתוך לשמיניות
 - 6 שיני שום פרוסות דק
 - 1.5 כפית חוויאג' למרק
 - קורט פלפל שחור
 - 1.5 כפיות מלח
 - 3 ליטר מים
 
אופן ההכנה
- 1. חותכים את הבשר לקוביות גדולות 3*3 ס"מ.
 - 2. מניחים בסיר את כל נתחי הבשר, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
 - 3. מסירים את הקצף ומבשלים שעתיים על להבה נמוכה/בינונית עם מכסה.
 - 4. מוסיפים את הירקות והתבלון ומבשלים על להבה נמוכה שעה נוספת.
 - 5. ניתן לעטר בכוסברה טרייה.
 
