וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פילה מוסר בשערות אספרגוס

מחפשים מנה מקורית ומרהיבה? השף ניר צוק ממסעדת "קורדליה" הממוקמת בסמטה קטנה ביפו, מכין מנה של פילה מוסר, העטוף בשערות של אספרגוס.

מתכון מאת: ניר צוק, מערכת וואלה

פילה מוסר באספרגוס של מסעדת קורדליה.
פילה מוסר באספרגוס של מסעדת קורדליה

מצרכים למתכון

  • 500 גר' תפ"א סגול
  • 1/2 צרור אספרגוס ירוק
  • 1/2 צרור אספרגוס לבן
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 3 דגי מוסר בני 500 גר' מפולטים
  • 100 גר' חמאה צהובה

אופן ההכנה

  • 1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עד להתרככות, פורסים ומתבלים בשמן זית מלח ופלפל.
  • 2. מסירים את תפרחות האספרגוס ושומרים בצד. מסירים את קצוות רגליי האספרגוס, כ- 2 ס"מ ובעזרת קולפן יוצרים תלתלים.
  • 3.מסדרים את הדגים על תבנית משומנת עם העור כלפי מעלה, ממליחים ומפלפלים. אופים כ-8 דקות ב- 180 מעלות עד שהדגים מוכנים.
  • 4. ממיסים חמאה במחבת, מוסיפים את האספרגוס ומקפיצים כ- 2 דקות. ממליחים ומפלפלים.
  • 5. אופן ההגשה: מסדרים את תפו"א ועליהם מניחים את הפילה ומעליו את תלתלי האספרגוס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully