סביצ'ה מדג בס עם מנגו וצ'ילי
מה קורה כשליים, צ'ילי טרי, מנגו מתקתק, כוסברה ופילה של דג בס נפגשים יחדיו? מקבלים את הסביצ'ה הנהדר של השף אייל לביא. המתכון לקוח מתוך הספר "40 עד 40".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 80 גר' פילה בס נקי מעור ועצמות (אפשר להחליף בפילה מוסר)
- 2 כפות מנגו חתוך לקוביות קטנות
- כפית בצל סגול קצוץ
- כפית עלי כוסברה קצוצים
- ½ כפית צ'ילי טרי קצוץ דק
- 2 כפות שמן זית
- 3 כפות מיץ ליים
- מלח ופלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
- 1. חותכים את פילה הדג לקוביות קטנות.
- 2. מערבבים בעדינות את כל מרכיבי המנה, מניחים בצלחת גדולה או בגביע ומגישים מיד.