וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חציל מטוגן עם סלסה ירוקה ומשולש קממבר

מתכון של השף אלון גונן, מסעדת אל בריו

מתכון מאת: מערכת וואלה

טאפס של חציל מטוגן עם פרוסות קממבר של מסעדת אל בריו.
טאפס של חציל מטוגן עם פרוסות קממבר של מסעדת אל בריו

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • 1 חציל בינוני מסוג בלאדי
  • 1 ביצה
  • 3 כפות פרורי לחם
  • עשבי תיבול טריים + שום כתוש, ג'ינג'ר, פטרוזיליה, טימין.
  • ירוקים : פטרוזליה משני סוגים ועוד עלים ירוקים

אופן ההכנה

  • 1. פורוסים את החציל לטבעות של 1 ס"מ. זורקים מלח גס על החציל ומשהים כרבע שעה. מנערים את החציל מהנוזלים ומייבשים במגבת נייר.
  • 2. טובלים בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים בשמן זית עד להזהבה.
  • 3. מניחים על צלחת הגשה את העלים הירוקים מעליהם את החציל, סוחטים מעט לימון על החציל, מפזרים עשבי תיבול טריים ומניחים משולשי קמבבר בדרגת בישול חצי רכה ומגישים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully