וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצילים בנענע, שום וחומץ

מתכון של המעדנייה האיטלקית "רונימוטי" ברמת גן.

מתכון מאת: מערכת וואלה

חצילים בתחמיץ של מעדניית רונימוטי ברמת גן (נגה משל). מערכת וואלה
חצילים בתחמיץ של מעדניית רונימוטי ברמת גן (נגה משל)

מצרכים למתכון

  • 3 חצילים גדולים חתוכים לקוביות 2X2
  • 2 כוסות חומץ בן יין לבן
  • 5 שיני שום פרוסות
  • ½ כוס סוכר (לבן)
  • ¼ כוס חומץ בלסמי
  • ½ כוס שמן זית
  • חופן עלי נענע

אופן ההכנה

  • 1. מפזרים על קוביות החצילים מלח ומשאירים מחוץ למקרר כ-1/2 שעה להגיר נוזלים. מייבשים ומעבירים למגש.
  • 2. שופכים שמן זית על הקוביות, משמנים ומכניסים לתנור בחום 220 מעלות לכ-20 דקות או עד שמזהיב.
  • 3. מכינים את התחמיץ: מערבבים חומרים וטורפים עד שהסוכר נבלע. מעבירים התחמיץ לקופסת פלסטיק.
  • 4. שמים את קוביות החצילים בקופסה ומצננים לפחות שעתיים. (נשמר עד שבוע במקרר)

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully