פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      חצילים בנענע, שום וחומץ

      מתכון של המעדנייה האיטלקית "רונימוטי" ברמת גן.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      חצילים בתחמיץ של מעדניית רונימוטי ברמת גן (נגה משל) (מערכת וואלה! NEWS)
      חצילים בתחמיץ של מעדניית רונימוטי ברמת גן (נגה משל) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • 3 חצילים גדולים חתוכים לקוביות 2X2
      • 2 כוסות חומץ בן יין לבן
      • 5 שיני שום פרוסות
      • ½ כוס סוכר (לבן)
      • ¼ כוס חומץ בלסמי
      • ½ כוס שמן זית
      • חופן עלי נענע

      אופן ההכנה

      • 1. מפזרים על קוביות החצילים מלח ומשאירים מחוץ למקרר כ-1/2 שעה להגיר נוזלים. מייבשים ומעבירים למגש.
      • 2. שופכים שמן זית על הקוביות, משמנים ומכניסים לתנור בחום 220 מעלות לכ-20 דקות או עד שמזהיב.
      • 3. מכינים את התחמיץ: מערבבים חומרים וטורפים עד שהסוכר נבלע. מעבירים התחמיץ לקופסת פלסטיק.
      • 4. שמים את קוביות החצילים בקופסה ומצננים לפחות שעתיים. (נשמר עד שבוע במקרר)

      עוד מתכוני תוספות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -