מתכונים חמים

גלילי חצילים במילוי לבנה

השף אריק בונפיס מ"רומיקפה" מגיש לכם מנה קלאסית, שמגיעה אלינו מחופי יוון, מושלמת לאכילה בבוקר, או בצהריים שמשמיים, כשליצדה מוגש אוזו קריר.

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

המוציא (צילום: יח"צ)

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 יחידות:
  • 1 חציל בינוני וארוך שטוף ולא קלוף חתוך לפרוסות דקות בעובי 5 מ"מ
  • 200 גר' לבנה (רצוי מגבינת עזים)
  • 1 כף זעתר
  • שמן לטיגון עמוק
  • מלח גס לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את החצילים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג. מצננים.
  • 2. מערבבים לבנה, שמן זית, מלח ופלפל בקערה. מניחים את החצילים על משטח עבודה.
  • 3. ממלאים בכף מחוקה של לבנה, מניחים בקצה אחד של החציל ומגלגלים עם המלית. נועצים קיסם ומצננים.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully