וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גלילי חצילים במילוי לבנה

השף אריק בונפיס מ"רומיקפה" מגיש לכם מנה קלאסית, שמגיעה אלינו מחופי יוון, מושלמת לאכילה בבוקר, או בצהריים שמשמיים, כשליצדה מוגש אוזו קריר.

מתכון מאת: מערכת וואלה

המוציא.
המוציא

מצרכים למתכון

  • ל-6 יחידות:
  • 1 חציל בינוני וארוך שטוף ולא קלוף חתוך לפרוסות דקות בעובי 5 מ"מ
  • 200 גר' לבנה (רצוי מגבינת עזים)
  • 1 כף זעתר
  • שמן לטיגון עמוק
  • מלח גס לפי הטעם
  • פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מטגנים את החצילים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג. מצננים.
  • 2. מערבבים לבנה, שמן זית, מלח ופלפל בקערה. מניחים את החצילים על משטח עבודה.
  • 3. ממלאים בכף מחוקה של לבנה, מניחים בקצה אחד של החציל ומגלגלים עם המלית. נועצים קיסם ומצננים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully