גלילי חצילים במילוי לבנה
השף אריק בונפיס מ"רומיקפה" מגיש לכם מנה קלאסית, שמגיעה אלינו מחופי יוון, מושלמת לאכילה בבוקר, או בצהריים שמשמיים, כשליצדה מוגש אוזו קריר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 יחידות:
- 1 חציל בינוני וארוך שטוף ולא קלוף חתוך לפרוסות דקות בעובי 5 מ"מ
- 200 גר' לבנה (רצוי מגבינת עזים)
- 1 כף זעתר
- שמן לטיגון עמוק
- מלח גס לפי הטעם
- פלפל שחור גרוס לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מטגנים את החצילים עד להזהבה. מניחים על נייר סופג. מצננים.
- 2. מערבבים לבנה, שמן זית, מלח ופלפל בקערה. מניחים את החצילים על משטח עבודה.
- 3. ממלאים בכף מחוקה של לבנה, מניחים בקצה אחד של החציל ומגלגלים עם המלית. נועצים קיסם ומצננים.