- 1. מסירים לקישואים את החלק העליון ובעזרת כף מרוקנים את הפנים, שישמש כמצע לתבשיל.
-
- 2. מכינים את המילוי, בסיר כבד מטגנים את הבצל בשמן חם עד שהוא מתחיל להזהיב, מוסיפים את האורז ומטגנים תוך בחישה, עד שהוא מתחיל להזהיב. מנמיכים מאוד את האש ומוסיפים את הציר החם מערבבים, מכסים את הסיר ומבשלים כרבע שעה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
-
- 3. מוסיפים לאורז את הביצה, השמיר, התמרים והאגוזים קצוצים גס ומתבלים במלח ופלפל. ממלאים את הקישואים ומכסים בכיסוי שהוסר.
-
- 4. מורחים את הקישואים מכל הצדדים בשמן זית ומתבלים היטב מכל הצדדים.
-
- 5. מרפדים סיר כבד ורחב בפנים הקישואים שרוקנתם תחילה ומטגנים במעט שמן זית חם, מסירים מהאש. מניחים מעל פרוסות עגבנייה ולימון ואת התמרים המגולענים. מניחים מעל את הקישואים הממולאים, יוצקים את מיץ הרימונים לסיר ואופים כשעה בתנור שחומם מראש לחום גבוה, 220 מעלות. במהלך האפייה מרטיבים את הקישואים ברוטב שבסיר.