- 1. הכנת הקצפת: למיקסר יוצקים שמנת מתוקה קרה, מוסיפים תמצית וניל. להקציף עד לקבלת קצפת יציבה וחלקה.
- מוסיפים סוכר עד לקבלת מסה מוצקה. מקררים
-
- 2. הכנת הרוטב: ממיסים חמאה, מוסיפים גבעול טימין לחצי דקה ומוציאים אותו, מוסיפים פירות יער, מאדים כדקה, מוסיפים חלב, טוחנים בבלנדר, מסננים ומקררים.
-
- 3. הרכבת המנה: על צלחת עגולה מניחים שכבת טורט ראשונה, בעזרת שק זילוף מזלפים קצפת לשכבה אחידה וחלקה בעובי סנטימטר.
-
- 4. מפזרים מעט אוכמניות טריות או תותים פרוסים ואת גרידת השוקולד. חוזרים על הפעולה עם שכבת טורט נוספת ועליה קצפת וכיו"ב.
-
- 5. מוסיפים את הטורט האחרון, עליו מזלפים יפה את הקצפת, מעל את גרידת השוקולד ומעט אבקת סוכר לקישוט
-
- 6. בעזרת כף יוצקים רוטב מסביב לטורט ומקשטים בתפרחת נענע.