וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קובלר נאשי בקרמל קוקוס

מתכון של השף אלכס זובקה ממסעדת פאסיפיק במלון קראון פלזה תל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

קינוח של קובלר נאשי של מסעדת פסיפיק.
קינוח של קובלר נאשי של מסעדת פסיפיק

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-4 מנות:
  • לקובלר:
  • 5 נאשי מקולפים וחתוכים לשמיניות
  • כוס סוכר דמררה
  • כף שטוחה של אבקת קינמון
  • 50 גרם חמאה או מחמאה
  • לבצק:
  • 300 גרם קמח
  • 200 גרם חמאה או מחמאה חתוכה
  • 100 גרם סוכר
  • 50 גרם אגוזי פקאן סיני טחון
  • לקרמל חלב קוקוס:
  • 100 גרם סוכר חום
  • 20 גרם חמאה או מחמאה
  • פחית חלב קוקוס

אופן ההכנה

  • 1. במחבת מניחים את המרכיבים לקובלר ומקרמלים כ 10 דקות , מורידים מהאש מוסיפים קינמון. מצננים.
  • 2. מכניסים למעבד מזון את החומרים ל-20 שניות לקבלת פירורים, עוטפים בניילון נצמד.
  • 3. מכינים קרמל קוקוס: מבשלים את הסוכר והחמאה עד לקבלת קרמל זהוב, מוסיפים חלב קוקוס ומבשלים עוד כחמש דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully