קובלר נאשי בקרמל קוקוס
מתכון של השף אלכס זובקה ממסעדת פאסיפיק במלון קראון פלזה תל אביב.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- לקובלר:
- 5 נאשי מקולפים וחתוכים לשמיניות
- כוס סוכר דמררה
- כף שטוחה של אבקת קינמון
- 50 גרם חמאה או מחמאה
- לבצק:
- 300 גרם קמח
- 200 גרם חמאה או מחמאה חתוכה
- 100 גרם סוכר
- 50 גרם אגוזי פקאן סיני טחון
- לקרמל חלב קוקוס:
- 100 גרם סוכר חום
- 20 גרם חמאה או מחמאה
- פחית חלב קוקוס
אופן ההכנה
- 1. במחבת מניחים את המרכיבים לקובלר ומקרמלים כ 10 דקות , מורידים מהאש מוסיפים קינמון. מצננים.
- 2. מכניסים למעבד מזון את החומרים ל-20 שניות לקבלת פירורים, עוטפים בניילון נצמד.
- 3. מכינים קרמל קוקוס: מבשלים את הסוכר והחמאה עד לקבלת קרמל זהוב, מוסיפים חלב קוקוס ומבשלים עוד כחמש דקות.