- 1. בעזרת סכין חדה מסירים את חלקו העליון של האפרסמון, עם העלים. חוצים את הפירות, פורסים בעובי ס"מ ואז חותכים לאצבעות. מפזרים את אצבעות הפרי בתבנית חסינת אש עמוקה ומזליפים עליהם מיץ לימון.
-
- 2. בקערת המיקסר מערבבים יחד את הסוכר, הקמח, אבקת האפייה, השמן והביצים. מנמיכים מאוד את מהירות המיקסר ומוסיפים את קליפת הלימון, האגוזים והווניל. יוצקים את התערובת על האפרסמונים.
-
- 3. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות. מגישים את העוגה בעודה חמה. מתאים להגיש עם כדור גלידה וניל או עם יוגורט סמיך. משתמר יפה מספר ימים, מומלץ לחמם מעט במיקרוגל לפני שמגישים.