וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אלו גובי (תבשיל תפו"א וכרובית)

המתכון באדיבות מסעדת אינדירה. אלו (תפו"א) גובי (כרובית) היא מנה צמחונית קלאסית ובסיסית, ופשוטה להכנה, אשר מעטרת את רוב מגשי הטאלי בהודו

מתכון מאת: מערכת וואלה

אלו גובי.
אלו גובי

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 5 מנות:
  • 250 גרם תפו"א קלוף וחתוך לקוביות
  • 250 גרם כרובית מפורקת לפרחים
  • 2 בצלים לבנים בינוניים קצוצים
  • שמינית צרור כוסברה קצוצה
  • כפית שום קצוץ
  • כפית ג'ינג'ר טרי קצוץ
  • פלפל אדום חריף קטן קצוץ
  • 2 כפיות זרעי כמון
  • 1/2 כף גראם מסאלה (מתכון משמאל)

אופן ההכנה

  • 1. מחממים כ- 3 כפות שמן בסיר. מוסיפים את זרעי הכמון, הפלפל הקצוץ, השום והג'ינג'ר עד שטעמי התבלינים נספגישם בשמן החם. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד הזהבה.
  • 2. מוסיפים לבצל את הגראם מסאלה ומערבבים. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מכסים במים ומעלים לרתיחה. לאחר שהמים מגיעים לרתיחה מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים רבע שעה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
  • 3. מוסיפים את פרחי הכרובית וממשיכים לבשל למשך כעשר דקות נוספות עד שגם הכרובית מתרככת. ממליחים לפי הטעם, ומשלימים תיבול עם הגראם מסאלה. ממש לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully