- 1. מחממים כ- 3 כפות שמן בסיר. מוסיפים את זרעי הכמון, הפלפל הקצוץ, השום והג'ינג'ר עד שטעמי התבלינים נספגישם בשמן החם. מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד הזהבה.
-
- 2. מוסיפים לבצל את הגראם מסאלה ומערבבים. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה, מכסים במים ומעלים לרתיחה. לאחר שהמים מגיעים לרתיחה מנמיכים את האש, מכסים את הסיר ומבשלים רבע שעה עד שתפוחי האדמה מתרככים.
-
- 3. מוסיפים את פרחי הכרובית וממשיכים לבשל למשך כעשר דקות נוספות עד שגם הכרובית מתרככת. ממליחים לפי הטעם, ומשלימים תיבול עם הגראם מסאלה. ממש לפני ההגשה מוסיפים את הכוסברה הקצוצה.