- 1. מטגנים בסיר עם מעט שמן את הבצל עד הזהבה. מוסיפים את השום הקצוץ, הג'ינג'ר, ואת הצ'ילי ומטגנים לדקה נוספת.
-
- 2. מוסיפים את העגבניות, מערבבים, מתבלים בקארי, הכורכום, והפלפל וממשיכים לטגן עוד מספר דקות תוך כדי ערבוב. מוסיפים את העדשים, מטגנים למשך מספר דקות תוך ערבוב מתמיד. מכסים את התבשיל במים ומכסים את הסיר לבישול על אש נמוכה למשך כשעה וחצי.
-
- 3. תוך כדי בישול פותחים את הסיר ומערבבים מעת לעת. לאחר כשעה וחצי טועמים, מתבלים במלח ומשלימים טעם על פי הצורך.
- לקראת ההגשה, מוסיפים לתבשיל את הכוסברה הקצוצה ומגישים חם.