לביבות שרימפס ואספרגוס
מתכון של השף ניר צוק ללביבות שרימפס ואספרגוס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 275 גר' אספרגוס קצוץ (חצי צרור)
- 1 ביצה
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 100 גר' קמח
- 150 גר' (כ-20 ) שרימפסים קלופים וקצוצים
- מלח ופלפל
- שמן לטיגון
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את האספרגוס והשרימפס, מוסיפים קמח, ביצה, מלח ופלפל ומערבבים היטב.
- 2. מחממים שמן במחבת ומניחים בעזרת כף גדולה מהתערובת במחבת. כאשר הלביבה משתחררת בקלות, הופכים לצד שני עד להזהבה.
- 3. מגישים חם.