לביבות תפוחים, גזר וקינמון
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 תפוחים ירוקים מסוג גרנד
 - 2 גזרים
 - 4 כפות אגוזים טחונים
 - 1 ביצה
 - 4 כפות קמח
 - קורט מלח
 - 4 כפות סוכר
 - ¾ כפית קינמון
 - מעט שמן קנולה לטיגון
 - אבקת סוכר לזרייה
 
אופן ההכנה
- 1. מקלפים את התפוחים והגזר ומגררים על גבי פומפייה דקה.
 - 2. מוסיפים את שאר המרכיבים ובוחשים לתערובת אחידה.
 - 3. מחממים שמן במחבת רחבה ומטגנים לביבות בגודל כף אחת מתוך הבלילה.
 - 4. הופכים בזהירות ומזהיבים גם את הצד השני.
 - 5. מספיגים על גבי נייר סופג ומגישים עם אבקת סוכר לצד קרם פרש או קצפת.
 - 6. גיוון; לביבות תפוחים וחמוציות:
 - מוותרים על הגזרים ובמקומם מוסיפים עוד 2 תפוחים.
 - מוסיפים חופן של חמוציות מיובשות ומטגנים כמו במתכון הקודם.
 - להגשה: זורים סוכר לבן בנדיבות.
 
