לביבות פולנטה

לביבות פולנטה- מתכון של קייטרינג ליאורה קרן

מתכון מאת: מערכת וואלה!
תירס בשדה. ShutterStock
תירס בשדה

מצרכים

  • 2.5 כוסות חלב
  • 200 גרם ועוד כף פולנטה אינסטנט
  • 2 כפות חמאה
  • ¼ כוס פרמזן מגורר

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים חלב ומוסיפים לאט לאט את הפולנטה, תוך כדי בחישה.
  • 2. מנמיכים את הלהבה ובוחשים כל הזמן, עד שהתערובת מסמיכה.
  • 3. מורידים מהלהבה, מתבלים במלח ופלפל, חמאה ופרמזן.
  • 4. יוצקים לתבנית משומנת, משטחים את התערובת לגובה של 1.5 ס"מ ומקררים כשעה.
  • 5. קורצים עיגולים בחותכן מיוחד לעוגיות ומטגנים במעט חמאה או מרגרינה בטעם חמאה.
  • 6. אפשר להגיש עם פסטו מעורב בשמנת מתוקה מצומצמת, או שמנת מצומצמת עם כפית יין לבן, כפית רסק עגבניות ומלח ופלפל לטעם.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully