- 1.מערבבים את הנוזלים: שמן, ביצים, מים ודבש במיקסר.(שוטפים שארית הדבש מהכוס עם המים).
-
- 2.מוסיפים שמרית, משפר אפייה ואת הקמח בהדרגה תוך ערבול במהירות נמוכה כ-2 דקות.
-
- 3.מוסיפים המלח ולשים 4-6 דקות במהירות בינונית עד לקבלת בצק רך וגמיש הניתק מהדפנות.
-
- 4.מחלקים הבצק לארבע כדורים, מכסים במגבת, משהים למנוחה של כ-10 דקות.
-
- 5.מכל שני כדורים מייצרים חלה אחת. מגלגלים כל כדור לגליל בעובי של כ 3 ס"מ.
-
- 6.מפתלים 2 גלילים יחד לצורת בורג, יוצרים טבעת עגולה ומהדקים את שתי הקצוות, מניחים על מגש מרופד בנייר אפיה.
-
- 7.מפתלים את 2 הגלילים הנותרים ובאותו אופן יוצרים את החלה השניה.
-
- 8.מתפיחים בטמפרטורת החדר כשעתיים. מברישים בעדינות רבה בביצה טרופה, בוזקים מעל שקדים פרוסים וסוכר גבישי.
-
- 9.אופים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות 20-25 דקות.