וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתחי בשר כתף ובטטה מתוקים

מתכון מאת: גיא עיואן,ghshipochim@walla.com

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 2\1 ק"ג בשר כתף חתוך דק לפרוסות
  • 2 בטטות חתוכות לפרוסות דקות
  • ראש גינגר חתוך לפרוסות דקות
  • 8 עלי תימין
  • 2\1 כוס יין לבן
  • 2 תפוזים סחוטים
  • 2 לימונים סחוטים
  • 2\1 כוס שמן זית
  • 16 כפות סוכר
  • מלח
  • פלפל שחור

אופן ההכנה

  • 1. מוסיפים לקערה את הבטטות, הג'ינג'ר, הלימונים הסחוטים והשמן זית ומערבבים וממתינים כרבע שעה .
  • 2. במחבת גדולה מטגנים את הבשר קלות במעט שמן זית, מוסיפים את הבטטות מטגנים והתימין כ5 דקות, מוסיפים את היין ונותנים לזה להתאדות מעט.
  • 3. מוסיפים את מיץ התפוזים והסוכר ומערבבים. מוסיפים את המלח והפלפל שחור ומערבבים.
  • 4. מבשלים את זה כחצי שעה עד שהכל מתקרמל ומורידים מהאש ממתינים כ5 דקות כשהתקרר מעט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully