וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוגת תפוחים מאולתרת

מתכון מאת: דנה מלמד, מערכת וואלה

עוגת תפוחים. דנה מלמד
עוגת תפוחים

מצרכים למתכון

  • 4 תפוחים ירוקים גדולים
  • 100 גר' חמאה מומסת
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 סוכר וניל
  • כפית גדושה קינמון + עוד קצת קינמון לבזיקה
  • 3 ביצים
  • כף שמנת חמוצה
  • ¼ 1 כוס קמח + כפית אבקת אפיה

אופן ההכנה

  • 1 . מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. קולפים את התפוחים וחותכים לשמיניות. מרחיקים גרעינים.
  • 3. משמנים תבנית בקוטר 22 (בערך) בחמאה וזורים בתחתית סוכר.
  • 4. מסדרים את פלחי התפוחים ובוזקים מעליהם מעט קינמון
  • 5. מערבבים בקערה את החמאה המומסת, הסוכר, הקינמון הווניל השמנת והביצים.
  • 6. מוסיפים קמח ומערבבים בעדינות רק עד שהקמח נבלע בתערובת והיא הופכת אחידה.
  • 7. יוצקים את התערובת על התפוחים ואופים כ 45 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully