- 1. קולפים את התפוחים, מסלקים את הליבה וחוצים לשתי כיפות.
-
- 2. מחממים את התנור ל-190 מעלות.
-
- 3. קורצים מבצק העלים 4 עיגולים בקוטר הקוקוטים.
-
- 4. מחממים במחבת את החמאה ומוסיפים את הסוכר ו-4 כפות מים. מערבבים ומוסיפים את התפוחים.
-
- 5. מטגנים כ-15 דקות, עד שהתפוחים מזהיבים ומצופים קרמל זהוב ועשיר. הופכים מדי פעם.
-
- 6. מניחים חצי תפוח בכל קוקוט, הכיפה כלפי מטה, ומוסיפים את חמאת הקרמל מהמחבת.
-
- 7. מכסים בבצק העלים ואופים כ-20 דקות, עד שהבצק תפוח וזהוב.
-
- 8. ממתינים דקה והופכים לצלחות הגשה. מוציאים מהכלים גם אם לא מגישים מייד. אחרת הקרמל ידביק את הטארט לקוקוט לנצח.
-
- 9. מגישים טרי וחמים, או לפחות באותו יום.
-
- אפשר גם:
- 1. להוסיף לתפוחים המתקרמלים ענף קטן של רוזמרין.
- 2. לפני הנחת התפוחים, לפזר בתבניות שקדים מולבנים גרוסים, עם או בלי מט עלי תימין.
- 3. להכין את הטארט באותו אופן, רק עם אגסים.