וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבד עוף בנוסח בילי השולף

מתכון מאת: בילי השולף,s_bilibili@walla.com

בצלים. Artoday
בצלים

מצרכים למתכון

  • 600 – 500 גרםכבד עוף
  • 1בצל שאלוט בינוני קצוץ דק
  • 2כוסות נקטר רימונים
  • 2כפות גדושות סילאן
  • 0.25 כפית ציר בקר "קנור"
  • שמן זית
  • ג'ינג'ר לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1.לצלות את הכבדים על האש עד להשחמה ולשמור בכלי נפרד.
  • 2.בתוך מחבת לוהט, מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן זית עד לזיגוג.
  • 3.מוסיפים את נקטר הרימונים וציר הבקר, מערבבים ומחממים מעט.
  • 4.מוסיפים את הסילאן, מערבבים היטב עד להמסתו, מוסיפים ג'ינג'ר לפי הטעם, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה על אש גדולה ומצמצמים מעט.
  • 5.מוסיפים את הכבדים, מביאים לרתיחה שניה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשלוש דקות לערך.
  • 6.מגישים – מומלץ על מצע של פירה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully