כבד עוף בנוסח בילי השולף
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 600 500 גרםכבד עוף
- 1בצל שאלוט בינוני קצוץ דק
- 2כוסות נקטר רימונים
- 2כפות גדושות סילאן
- 0.25 כפית ציר בקר "קנור"
- שמן זית
- ג'ינג'ר לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1.לצלות את הכבדים על האש עד להשחמה ולשמור בכלי נפרד.
- 2.בתוך מחבת לוהט, מטגנים את הבצל הקצוץ במעט שמן זית עד לזיגוג.
- 3.מוסיפים את נקטר הרימונים וציר הבקר, מערבבים ומחממים מעט.
- 4.מוסיפים את הסילאן, מערבבים היטב עד להמסתו, מוסיפים ג'ינג'ר לפי הטעם, מערבבים היטב, מביאים לרתיחה על אש גדולה ומצמצמים מעט.
- 5.מוסיפים את הכבדים, מביאים לרתיחה שניה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשלוש דקות לערך.
- 6.מגישים מומלץ על מצע של פירה.