קרואסון שוקולד מאולתר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 ריבועי בצק עלים מופשרים
- 2 כפיות חמאה מומסת
- כפית קקאו
- 3 כפיות סוכר
אופן ההכנה
- 1. מרדדים את העלים לעובי של 1 מ"מ.
- 2. מברישים עלה אחד בחמאה מומסת.
- 3. מערבבים קקאו וסוכר וזורים על העלה המוברש.
- 4. חותכים ל-3 פסים שווים בגודלם.
- 5. יוצרים צמה וסוגרים בשני הקצוות.
- 6. מברישים בעוד מעט חמאה מומסת וזורים מעט סוכר למעלה.
- 7. כך עושים עם שני העלים הנותרים.
- 8. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דקות.