- 1. מערבבים את הסוכר עם השקדים.
-
- 2. מחממים תנור ל-180 מעלות. על גבי משטח מקומח מרדדים את הבצק לעלה מלבני.
-
- 3. חותכים עם גלגלת לפסים ברוחב 2 ס"מ בערך.
-
- 4. מברישים את רצועות הבצק בחמאה המומסת.
-
- 5. מגלגלים בזהירות כל פס בצק סביב קונוס נירוסטה. מצננים במקרר כרבע שעה.
-
- 6. טובלים כל קונוס בחמאה המומסת ואז בסוכר והשקדים.
-
- 7. מניחים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים עד שהקונוסים זהובים.
-
- 8. מצננים מספר דקות ומשחררים את הגביעים מהקונוסים.
-
- 9. מערבבים את כל חומרי המילוי, מוסיפים את אחת התוספות, ממלאים את הגביעים וטורפים מיד.