מתכונים חמים

קרמשניט במילוי מוס מוקה

מתכון של תמי סירקיס בשיתוף חברת "עלית".

מתכון מאת: rest
  • 30 דקות סה"כ

  • קל להכנה

עוגת נפוליאון

מחשבון המרות

מצרכים

  • למוס:
  • 2 כפיות מידה "ICE" אבקת משקה להכנת משקה קפה קר, עלית
  • 1 אריזת אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל
  • 1 מכל שמנת להקצפה
  • 1 כוס חלב
  • 1 כף ליקר תפוזים (לא חובה)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • להגשה:
  • 1 אריזה (300 גרם) עלי בצק עלים אפויים לקרמשניט
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערה את כל חומרי המוס. מקציפים במהירות גבוהה לקבלת מוס אוורירי. טועמים ומחזקים את טעמי הקפה עם עוד כפית אבקת משקה, אם צריך.
  • 2. מניחים בסיס ראשון של בצק עלים מוכן על צלחת הגשה שטוחה. מורחים, או מזליפים משק זילוף עם צנתר כוכבי מחצית מהמוס על פי הבצק.
  • 3. מניחים את העלה השני ומורחים מעליו את יתר המוס. מחליקים
  • את השכבה השלישית של הבצק כדאי לחתוך על קרש חיתוך לריבועים בגודל המנה האישית הרצויה.
  • 4. אחר כך, מניחים את הריבועים על פני המוס, כדי לסיים את העוגה וכדי להקל על החלוקה למנות אישיות אחר כך.
  • 5. מקררים את העוגה למשך כחצי שעה, לפחות, לפני ההגשה .

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully