פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קרמשניט במילוי מוס מוקה

      מתכון של תמי סירקיס בשיתוף חברת "עלית".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      עוגת נפוליאון (ShutterStock)
      עוגת נפוליאון (ShutterStock)

      מצרכים

      • למוס:
      • 2 כפיות מידה "ICE" אבקת משקה להכנת משקה קפה קר, עלית
      • 1 אריזת אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל
      • 1 מכל שמנת להקצפה
      • 1 כוס חלב
      • 1 כף ליקר תפוזים (לא חובה)
      • 1 כפית תמצית וניל
      • להגשה:
      • 1 אריזה (300 גרם) עלי בצק עלים אפויים לקרמשניט

      אופן ההכנה

      • 1. שמים בקערה את כל חומרי המוס. מקציפים במהירות גבוהה לקבלת מוס אוורירי. טועמים ומחזקים את טעמי הקפה עם עוד כפית אבקת משקה, אם צריך.
      • 2. מניחים בסיס ראשון של בצק עלים מוכן על צלחת הגשה שטוחה. מורחים, או מזליפים משק זילוף עם צנתר כוכבי מחצית מהמוס על פי הבצק.
      • 3. מניחים את העלה השני ומורחים מעליו את יתר המוס. מחליקים
      • את השכבה השלישית של הבצק כדאי לחתוך על קרש חיתוך לריבועים בגודל המנה האישית הרצויה.
      • 4. אחר כך, מניחים את הריבועים על פני המוס, כדי לסיים את העוגה וכדי להקל על החלוקה למנות אישיות אחר כך.
      • 5. מקררים את העוגה למשך כחצי שעה, לפחות, לפני ההגשה .

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -