וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרמשניט במילוי מוס מוקה

מתכון של תמי סירקיס בשיתוף חברת "עלית".

מתכון מאת: rest

עוגת נפוליאון. ShutterStock
עוגת נפוליאון

מצרכים למתכון

  • למוס:
  • 2 כפיות מידה "ICE" אבקת משקה להכנת משקה קפה קר, עלית
  • 1 אריזת אבקת פודינג אינסטנט בטעם וניל
  • 1 מכל שמנת להקצפה
  • 1 כוס חלב
  • 1 כף ליקר תפוזים (לא חובה)
  • 1 כפית תמצית וניל
  • להגשה:
  • 1 אריזה (300 גרם) עלי בצק עלים אפויים לקרמשניט

אופן ההכנה

  • 1. שמים בקערה את כל חומרי המוס. מקציפים במהירות גבוהה לקבלת מוס אוורירי. טועמים ומחזקים את טעמי הקפה עם עוד כפית אבקת משקה, אם צריך.
  • 2. מניחים בסיס ראשון של בצק עלים מוכן על צלחת הגשה שטוחה. מורחים, או מזליפים משק זילוף עם צנתר כוכבי מחצית מהמוס על פי הבצק.
  • 3. מניחים את העלה השני ומורחים מעליו את יתר המוס. מחליקים
  • את השכבה השלישית של הבצק כדאי לחתוך על קרש חיתוך לריבועים בגודל המנה האישית הרצויה.
  • 4. אחר כך, מניחים את הריבועים על פני המוס, כדי לסיים את העוגה וכדי להקל על החלוקה למנות אישיות אחר כך.
  • 5. מקררים את העוגה למשך כחצי שעה, לפחות, לפני ההגשה .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully