פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק גולש הונגרי

      המרק שעבורו שווה לטוס עד לבודפשט - עכשיו אצלכם בבית, בלי שצריך לעלות על אף מטוס. ההונגרים אוהבים אותו חריף, אבל אפשר להחליט כמה חריף רוצים שהוא ייצא.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אילוסטרציה (ShutterStock)
      אילוסטרציה (ShutterStock)

      מצרכים

      • בשר שריר מס' 8 (800 גרם)
      • בצל גדול
      • 3 שיני שום
      • שורש פטרוזיליה ושורש סלרי (מגורדים, אפשר להוסיף את העלים של הפטרוזיליה)
      • רסק עגבניות קטן
      • שעועית אדומה בצ'ילי חריף (שימורים)
      • צרור שמיר
      • 1/2 כפית פפריקה חריפה (לא חובה מי שאוהב חריפות)
      • כפית פפריקה מתוקה
      • גמבה אדומה גדולה, חתוך לרצועות
      • 2 גזרים, חתוך לעיגולים
      • תפוח אדמה גדול, חתוך לקוביות
      • תיבולית צלי (של קנור) או כף אבקת מרק בקר
      • 2 כפות אבקת מרק בצל
      • 3 כפות מרק עוף
      • מלח לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1. משחימים בשמן את הבשר עם הבצל והשום, ומשאירים אותו על האש להתבשל עם מעט מים (1/2 כוס) חצי שעה.
      • 2. מוסיפים את כל הירקות ומכסים במים.
      • 3. מוסיפים את כל התבלינים, סוגרים את המכסה ומביאים לרתיחה.
      • 4. מוסיפים את הרסק וקופסת השעועית בצ'ילי (שימורים)
      • ונותנים למרק התבשל על אש קטנה שעתיים.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -