וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק גולש הונגרי

המרק שעבורו שווה לטוס עד לבודפשט - עכשיו אצלכם בבית, בלי שצריך לעלות על אף מטוס. ההונגרים אוהבים אותו חריף, אבל אפשר להחליט כמה חריף רוצים שהוא ייצא.

מתכון מאת: הילה ברקוביץ,hilush1983@walla.com

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • בשר שריר מס' 8 (800 גרם)
  • בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • שורש פטרוזיליה ושורש סלרי (מגורדים, אפשר להוסיף את העלים של הפטרוזיליה)
  • רסק עגבניות קטן
  • שעועית אדומה בצ'ילי חריף (שימורים)
  • צרור שמיר
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה (לא חובה מי שאוהב חריפות)
  • כפית פפריקה מתוקה
  • גמבה אדומה גדולה, חתוך לרצועות
  • 2 גזרים, חתוך לעיגולים
  • תפוח אדמה גדול, חתוך לקוביות
  • תיבולית צלי (של קנור) או כף אבקת מרק בקר
  • 2 כפות אבקת מרק בצל
  • 3 כפות מרק עוף
  • מלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. משחימים בשמן את הבשר עם הבצל והשום, ומשאירים אותו על האש להתבשל עם מעט מים (1/2 כוס) חצי שעה.
  • 2. מוסיפים את כל הירקות ומכסים במים.
  • 3. מוסיפים את כל התבלינים, סוגרים את המכסה ומביאים לרתיחה.
  • 4. מוסיפים את הרסק וקופסת השעועית בצ'ילי (שימורים)
  • ונותנים למרק התבשל על אש קטנה שעתיים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully