- 1. מערבבים את כל חומרי הבצק (חוץ מהמים ומהחלמון הטרוף).
-
- 2. כשהבצק נעשה פירורי מוסיפים בהדרגה את המים ולשים עד לקבלת בצק רך וגמיש.
-
- 3. משהים לתפיחה כ-15 דקות ואחר כך חוצים את הבצק לשניים (או שיוצרים לחמניות-לבחירתכם): אחד למילוי הזיתים והשני למילוי הרוזמרין (אפשר גם מילויים אחרים) מערבבים את הבצק עם הזיתים או עם הרוזמרין ועושים שני כדורים גדולים (שדומים לכיכר לחם).
-
- 4. משהים להתפחה שנייה למשךכ-15 דק'.
-
- 5. את הביצה הטרופה מברישים על כל כיכר לחם ומכניסים לתנור לחום של 160 מעלות למשך כ-40דקות. יש להשגיח על הלחמניות וכשהם זהובות להוציא המהתנור ולאכול.