וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ברווז קריספי

מסעדת צ'ויה האסייאתית יודעת דבר או שניים על הכנה של ברווז קריספי, ועכשיו היא מעבירה את הידע הלאה עם מתכון שמתפוצץ מטעם.

מתכון מאת: מערכת וואלה

מנת קריספי דק במסעדת צ'ויה.
מנת קריספי דק במסעדת צ'ויה

מצרכים למתכון

  • ל-2 מנות:
  • 1 ברווז שלם (½1 עד 2 ק"ג)
  • 4 כוכבי אניס
  • קורט פלפל סצו'ואן
  • מקל קינמון
  • קורט 5 תבלינים (מיקס תבלינים אסיאתי, ניתן להשיג בחנויות מתמחות)

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את התבלינים והאניס.
  • 2. מתבלים את הברווז בתערובת התבלינים תוך כדי עיסוי הבשר.
  • 3. מכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך שעתיים וחצי.
  • 4. מאדים את הברווז למשך שעה וחצי בקומביסטימר (תנור לבישול באדים).
  • אופן ההגשה:
  • פורסים את הברווז לחתיכות ומסדרים במרכז צלחת שטוחה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully