ברווז קריספי
מסעדת צ'ויה האסייאתית יודעת דבר או שניים על הכנה של ברווז קריספי, ועכשיו היא מעבירה את הידע הלאה עם מתכון שמתפוצץ מטעם.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2 מנות:
- 1 ברווז שלם (½1 עד 2 ק"ג)
- 4 כוכבי אניס
- קורט פלפל סצו'ואן
- מקל קינמון
- קורט 5 תבלינים (מיקס תבלינים אסיאתי, ניתן להשיג בחנויות מתמחות)
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את התבלינים והאניס.
- 2. מתבלים את הברווז בתערובת התבלינים תוך כדי עיסוי הבשר.
- 3. מכניסים לתנור בחום של 100 מעלות למשך שעתיים וחצי.
- 4. מאדים את הברווז למשך שעה וחצי בקומביסטימר (תנור לבישול באדים).
- אופן ההגשה:
- פורסים את הברווז לחתיכות ומסדרים במרכז צלחת שטוחה.