- 1. בקערה קטנה מערבבים את הדבש, זרעי הסומסום, רוטב הסויה והשום. מוסיפים את הבצל הירוק הפרוס דק ומערבבים.
-
- 2. בקערה אחרת, גדולה יותר, טורפים את החלבון ואת הקורנפלור יחד. מתבלים במלח ובפלפל, ומוסיפים את קוביות העוף. מערבבים עד שהקוביות מכוסות לגמרי בתערובת החלבון-קורנפלור.
-
- 3. מחממים את כפית השמן במחבת טפלון גדולה דיה להכיל את קוביות העוף. מנערים את קוביות העוף מהמשרה כמה שרק ניתן, ומוסיפים אותן למחבת. מטגנים על אש בינונית, עד שהן זהובות ומוכנות (הופכים אותן מדי פעם תוך כדי הטיגון), כ-5-7 דקות. כשהקוביות זהובות ומבושלות כמעט לגמרי (אפשר לחתוך בעדינות אחת מהן כדי לוודא שהיא עשוייה מבפנים), מוסיפים את רוטב הדבש והסויה, מקפיצים את הקוביות עד שהן מצופות לגמרי ברוטב. מכבים את האש, ומגישים עם אורז.
-
-
- הערות וגיוונים:
- 1. כיוון שרטבי הסויה הרגילים מאוד מלוחים, אם התבשיל יוצא מלוח מדי, אין מה לעשות. לכן, כמו שכתבתי כבר במדורים קודמים, מומלץ מאוד לבשל תמיד ברוטב סויה דל נתרן. כך, אם חסר מלח, תמיד אפשר להוסיף.
-
- 2. אפשר להגיש עם המנה גם תרד או ברוקולי מאודים הם הולכים נהדר עם הרוטב.