- 1. חותכים את הבשר לרצועות.
-
- 2. מכינים בלילה של כף סויה וכף קורנפלור. משרים את הקוביות בבלילה למשך 20 דקות.
-
- 3. חולטים את האספרגוס והברוקולי (כל אחד בנפרד) במים רותחים מומלחים במשך 3 דקות בלבד. מעבירים לקערה עם קרח. מחממים היטב ווק משומן ומטגנים את אגוזי הקשיו.
-
- 4. מוציאים את האגוזים מהמחבת ומוסיפים את פרוסות הכרשה. מזהיבים קלות ומוסיפים את הפטריות, הסלרי, האספרגוס והברוקולי ומקפיצים הכל יחד במשך כ 3 דקות.
-
- 5. מוציאים את הירקות מהווק ומטגנים את קוביות העוף תוך כדי הקפצה עד שהן זהובות מכל הצדדים.
-
- 6. מחזירים למחבת את הירקות ומוסיפים את הקשיו והג'ינג'ר.מקפיצים שוב ומוסיפים את קוביות האננס. מוסיפים פלפל לבן לפי הטעם.
-
- 7. מוסיפים את מיץ האננס, הסויה, היין, רוטב הברווז, שמן השומשום והקורנפלור ומבשלים כ- 3 דקות.
-
- 8. מגישים על מצע אורז לבן.