נתחי עוף בנוסח בנגקוק
הקפיצו לכם מנה עשירה בג'ינג'ר ומנוקדת בגרגירי תירס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 יחידות חזה עוף
 - 50 גר' אגוזי פקאן
 - ½ בקבוק רוטב סויה
 - טבסקו לפי הטעם
 - 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
 - 4 שיני שום כתוש
 - 120 גר' ג'ינג'ר מסוכר (מומלץ .להשיג בחנויות טבע)
 - ½ ראש כרוב
 - 2 גזרים
 - 1 בצל
 - 2 בצל ירוק
 - 1 קופסת תירס גרגירים
 - 4 כפות דבש
 - 4 פלפלים צבעוניים
 - פלפל שחור לפי הטעם
 
אופן ההכנה
- 1. חותכים את העוף לרצועות דקות ואת הירקות לרצועות סיניות בצורה אחידה.
 - 2. הכנת הרוטב: מניחים בקערה את הסויה, הג'ינג'ר הקצוץ, הטבסקו, פלפל שחור, דבש ושום (יש לשמור מעט שום בצד לשמן הטיגון). מערבבים היטב ומניחים בצד.
 - 3. מלהיטים בווק מעט שמן בתוספת השום הכתוש ומניחים את העוף. מקפיצים תוך כדי ערבוב.
 - 4. כשהעוף מוכן, מכניסים את הירקות והרוטב, ומקפיצים הכל יחד.
 
