וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

נתחי עוף בנוסח בנגקוק

הקפיצו לכם מנה עשירה בג'ינג'ר ומנוקדת בגרגירי תירס

מתכון מאת: מערכת וואלה

שורש גינגר. מערכת וואלה
שורש גינגר

מצרכים למתכון

  • 4 יחידות חזה עוף
  • 50 גר' אגוזי פקאן
  • ½ בקבוק רוטב סויה
  • טבסקו לפי הטעם
  • 1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
  • 4 שיני שום כתוש
  • 120 גר' ג'ינג'ר מסוכר (מומלץ .להשיג בחנויות טבע)
  • ½ ראש כרוב
  • 2 גזרים
  • 1 בצל
  • 2 בצל ירוק
  • 1 קופסת תירס גרגירים
  • 4 כפות דבש
  • 4 פלפלים צבעוניים
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את העוף לרצועות דקות ואת הירקות לרצועות סיניות בצורה אחידה.
  • 2. הכנת הרוטב: מניחים בקערה את הסויה, הג'ינג'ר הקצוץ, הטבסקו, פלפל שחור, דבש ושום (יש לשמור מעט שום בצד לשמן הטיגון). מערבבים היטב ומניחים בצד.
  • 3. מלהיטים בווק מעט שמן בתוספת השום הכתוש ומניחים את העוף. מקפיצים תוך כדי ערבוב.
  • 4. כשהעוף מוכן, מכניסים את הירקות והרוטב, ומקפיצים הכל יחד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully