וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קולסלואו ברוטב על בסיס מיונז

מתכון מאת: צבי טריגר, מערכת וואלה

קולסלאו. צבי טריגר
קולסלאו

מצרכים למתכון

  • לבסיס:
  • 2 גזרים גדולים, קלופים
  • 1 ראש כרוב לבן קטן
  • 1 ראש כרוב אדום קטן
  • רוטב לחצי כמות הירקות:
  • 2 כפות מיונז
  • 2 כפות חומץ תפוחי עץ
  • ¼ כפית זרעי סלרי (להשיג בחנויות התבלינים)
  • ¼ כפית מלח סלרי (להשיג בחנויות טבע)
  • פלפל שחור לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מגררים את הגזר על פומפיה, וחותכים את שני ראשי הכרוב לרצועות דקות. אם נעזרים במעבד מזון, משתמשים בדיסקית הגירור לגזר ובדיסקית הפריסה לכרוב.
  • 2. מחלקים את הירקות לשני חלקים.
  • 3. בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז, החומץ, הפלפל השחור, זרעי הסלרי ומלח הסלרי. יוצקים על הכרוב והגזר, ומערבבים היטב.
  • 4. אפשר לאכול את הסלט מייד, אבל הוא טעים יותר כעבור שעה לפחות של מנוחה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully