קרואסון מלוואח
לא חייבים להרחיק עד פריז כדי לאכול קוראסון: קבלו מתכון מקומי מאוד, שעושה טוויסט מקומי על המאפה הצרפתי, בעזרת מלאווח, קצת קינמון, וקקאו.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3 יחידות מלאווח
- חמאה או מרגרינה למריחה
- 4 כפות סוכר
- 2 כפות קקאו
- חצי כפית קינמון (לא חיבים)
אופן ההכנה
- 1. מפשירים את המלאווח.
- 2. מורחים על כל אחד מהמלאווחים חמאה, מפזרים סוכר, קקאו וקינמון.
- 3. חותכים כל אחד ל-6 משולשים (כמו בפיצה) מגלגלים כל משולש לקרואסון, מברישים בביצה.
- 4. אופים 20 דקות בערך בחום בינוני.
- 5. טיפ: אפשר גם להכין גרסה עם שמן זית מזעתר (מלוח).