וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרואסון מלוואח

לא חייבים להרחיק עד פריז כדי לאכול קוראסון: קבלו מתכון מקומי מאוד, שעושה טוויסט מקומי על המאפה הצרפתי, בעזרת מלאווח, קצת קינמון, וקקאו.

מתכון מאת: תמר,tamar7373@walla.co.il

קרואסון. Artoday
קרואסון

מצרכים למתכון

  • 3 יחידות מלאווח
  • חמאה או מרגרינה למריחה
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • חצי כפית קינמון (לא חיבים)

אופן ההכנה

  • 1. מפשירים את המלאווח.
  • 2. מורחים על כל אחד מהמלאווחים חמאה, מפזרים סוכר, קקאו וקינמון.
  • 3. חותכים כל אחד ל-6 משולשים (כמו בפיצה) מגלגלים כל משולש לקרואסון, מברישים בביצה.
  • 4. אופים 20 דקות בערך בחום בינוני.
  • 5. טיפ: אפשר גם להכין גרסה עם שמן זית מזעתר (מלוח).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully