וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוזני המן

באדיבות קונדיטוריה עדית

מתכון מאת: מערכת וואלה

מצרכים למתכון

  • למלית:
  • 250 גר' פרג טחון טרי
  • 50 גר מרגרינה או חמאה
  • 325 גר' סוכר
  • 325 מ"ל חלב או מים
  • 200 גר' פירורי עוגה כהה
  • קליפת לימון מגורדת מלימון אחד
  • כפית רום
  • לבצק:
  • 400 גר' מרגרינה
  • 150 גר' סוכר
  • 2 ביצים
  • 50 מ"ל מיץ תפוזים
  • כף תמצית לימון
  • כפית תמצית וניל
  • 600 גר' קמח

אופן ההכנה

  • 1.ממיסים בסיר מרגרינה, מים וסוכר עד לרתיחה.
  • 2. ברתיחה מוסיפים את הפרג ומביאים לרתיחה שניה.
  • 3. מכבים את האש ומוסיפים פירורי עוגה, קליפת לימון ורום.
  • 4. מעבירים למקרר למינימום שעה עד שהמילוי יצטנן לחלוטין.
  • 5. להכנת הבצק: במיקסר מערבבים מרגרינה, סוכר ומיץ תפוזים.
  • 6. מוסיפים ביצה לתערובת, מחכים שתיבלע בפנים ומוסיפים את השניה ומערבבים עד שגם היא תיבלע. מוסיפים תמציות.
  • 7. בבת אחת מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לבצק אחיד. לשים לה לא לערבב יותר מדי. מקררים במשך חצי שעה
  • 8. משטחים את הבצק ומרדדים עד חצי ס"מ. קורצים עיגולים.
  • 9. מכניסים את המלית לשק זילוף. ומזלפים גבעה קטנה על כל עיגול.
  • 10. סוגרים את העיגול לאוזן המן ואופים בתנור לחומם מראש ל- 250 מעלות למשך 25 דקות.
  • אוזני המן מבצק שקדים

  • אוזני המן עירקיות

  • אוזני המן במילוי פרג ותפוחים

  • סופגניות ביתיות

  • מאפינס שוקולד אבוקדו של עז תלם

  • לחמניות סוכר וקינמון

  • פארי ברסט

  • סופגניות בירה

  • דינייש מרציפן וריבת משמש

  • פאי תפוחים ומרנג

  • עוגת פנקייקים עם קרם וניל וסוכריות צבעוניות

  • לביבות גבינה

  • עוגיות שיבולת שועל פריכות

  • משה בתיבה במילוי עוף מושקע

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully