- 1.ממיסים בסיר מרגרינה, מים וסוכר עד לרתיחה.
-
- 2. ברתיחה מוסיפים את הפרג ומביאים לרתיחה שניה.
-
- 3. מכבים את האש ומוסיפים פירורי עוגה, קליפת לימון ורום.
-
- 4. מעבירים למקרר למינימום שעה עד שהמילוי יצטנן לחלוטין.
-
- 5. להכנת הבצק: במיקסר מערבבים מרגרינה, סוכר ומיץ תפוזים.
-
- 6. מוסיפים ביצה לתערובת, מחכים שתיבלע בפנים ומוסיפים את השניה ומערבבים עד שגם היא תיבלע. מוסיפים תמציות.
-
- 7. בבת אחת מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לבצק אחיד. לשים לה לא לערבב יותר מדי. מקררים במשך חצי שעה
-
- 8. משטחים את הבצק ומרדדים עד חצי ס"מ. קורצים עיגולים.
-
- 9. מכניסים את המלית לשק זילוף. ומזלפים גבעה קטנה על כל עיגול.
-
- 10. סוגרים את העיגול לאוזן המן ואופים בתנור לחומם מראש ל- 250 מעלות למשך 25 דקות.