עוגת גבינה אפויה קלה להכנה
ביסטרו בר" אדלה" מכין עוגות גבינה כבר זמן רב, ועתה הם חושפים את המתכון: מדובר בעוגה אפויה (בשונה מעוגות הגבינה הקרות) שכל אחד יכול להכין בבית.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גרם עוגיות חמאה/ ביסקוויטים
- 1/2 חב' חמאה (50 גרם) מומסת
- 6 ביצים
- 2 גביעי גבינה לבנה 9% (500 גרם)
- 2 גביעי שמנת חמוצה (400 גרם)
- 1 כוס סוכר (200 גרם) + 2 כפות
- 1/2 כפית תמצית וניל
- גרידה מלימון אחד
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הבסיס: טוחנים את הביסקוויטים עד לקבלת מרקם דק.
- 2. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים את התערובת לתחתית התבנית.
- 3. מכינים את הקרם: להקציף קלות את הגבינה,עם 1 גביע שמנת חמוצה וכוס סוכר ולהוסיף את הביצים אחת-אחת. להוסיף את גרידת הלימון ואת תמצית הווניל.
- 4. לצקת את התערובת לתבנית ולאפות כ-40 דקות בחום של °170
- 5. להוסיף 1 גביע שמנת חמוצה ו-2 כפות סוכר, להחזיר לתנור למספר דקות ולצנן.
- לכל המתכונים לשבועות