עוגת תפוחים מתוקה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
 - 2.5 כוסות קמח
 - 1 שקית אבקת אפייה
 - 3/4 כוס סוכר
 - 200 גרם מרגרינה
 - 1 ביצה
 - למילוי:
 - 6 תפוחים מוזהבים בינוניים
 - 1/2 כוס דבש
 - 1 כפית קינמון
 
אופן ההכנה
- 1. חותכים את התפוחים לריבועים קטנים [כמו סלט].
 - 2. מוסיפים את הדבש והקינמון.
 - 3. בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הבצק.
 - 4. משתמשים ב- 3/4 מהבצק לשטח בתבנית. מוסיפים את המילוי על הבצק שבתבנית ואחר כך מגרדים מעל את 1/4
 - הבצק שהשארנו עם פומפיה.
 - 5. אופים בחום בינוני עד שמזהיב.
 
