עוגת תפוחים מתוקה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבצק:
- 2.5 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
- 3/4 כוס סוכר
- 200 גרם מרגרינה
- 1 ביצה
- למילוי:
- 6 תפוחים מוזהבים בינוניים
- 1/2 כוס דבש
- 1 כפית קינמון
אופן ההכנה
- 1. חותכים את התפוחים לריבועים קטנים [כמו סלט].
- 2. מוסיפים את הדבש והקינמון.
- 3. בקערה נפרדת מערבבים את כל חומרי הבצק.
- 4. משתמשים ב- 3/4 מהבצק לשטח בתבנית. מוסיפים את המילוי על הבצק שבתבנית ואחר כך מגרדים מעל את 1/4
- הבצק שהשארנו עם פומפיה.
- 5. אופים בחום בינוני עד שמזהיב.