- 1. מבשלים אץ תפוחי אדמה בשלמותם עם הקליפה עד שיהיו רכים.
-
- 2.מסננים, מקלפים את הקליפה ומועכים בעזרת מועך של פירה.
-
- 3. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה היטב ואת כל שאר החומרים מלבד הביצים.
-
- 4. כאשר הכל מעורבב מתחילים להוסיף את הביצים אחת
- אחת עד לעירבוב מושלם.
-
- 5. בסיר טפלון מידה 26 גובה 10 ס"מ יוצקים חצי כוס שמן קנולה ומחממים את השמן עד לקבלת עשן.
-
- 6. יוצקים את התערובת לסיר טיגון ומטגנים כ-5 דקות על להבה גבוהה. מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בנונית עד קטנה
- וממשיכים לטגן עוד רבע שעה.
-
- 7. מדליקים תנור לחום של 170 מעלות לרבע שעה ומעבירים את הפשטידה ישר לתנור ללא מכסה לעוד חצי שעה.
-
- 8. מוציאים מהתנור, מצננים, הופכים על צלחת הגשה גדולה
- ועוטפים את הפשטידה בנייר סופג כמה שכבות.
-
- 9. אפשר לאכול פושר או קר.