פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פשטידה מרוקאית

      6 מדרגים / 3.32 כוכבים

      קיש תרד (ShutterStock)
      קיש תרד (ShutterStock)

      מצרכים

      • 4 תפוחי אדמה בינוניים
      • 8 - 9 ביצים
      • חופן כוסברה
      • 3 שיני שום כתוש
      • כף לימון כבוש קצוץ
      • חצי כפית זנגוויל טחון
      • מעט פלפל לבן
      • כף אבקת מרק עוף
      • חצי כפית כורכום

      אופן ההכנה

      • 1. מבשלים אץ תפוחי אדמה בשלמותם עם הקליפה עד שיהיו רכים.
      • 2.מסננים, מקלפים את הקליפה ומועכים בעזרת מועך של פירה.
      • 3. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה היטב ואת כל שאר החומרים מלבד הביצים.
      • 4. כאשר הכל מעורבב מתחילים להוסיף את הביצים אחת
      • אחת עד לעירבוב מושלם.
      • 5. בסיר טפלון מידה 26 גובה 10 ס"מ יוצקים חצי כוס שמן קנולה ומחממים את השמן עד לקבלת עשן.
      • 6. יוצקים את התערובת לסיר טיגון ומטגנים כ-5 דקות על להבה גבוהה. מכסים את הסיר, מנמיכים לאש בנונית עד קטנה
      • וממשיכים לטגן עוד רבע שעה.
      • 7. מדליקים תנור לחום של 170 מעלות לרבע שעה ומעבירים את הפשטידה ישר לתנור ללא מכסה לעוד חצי שעה.
      • 8. מוציאים מהתנור, מצננים, הופכים על צלחת הגשה גדולה
      • ועוטפים את הפשטידה בנייר סופג כמה שכבות.
      • 9. אפשר לאכול פושר או קר.

      עוד מתכוני פשטידות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -