פשטידת תירס וגבינה
פשטידת תירס וגבינה משביעה, טעימה במיוחד וקלה להכנה. מתכון מעולה לארוחות ערב או אפילו חטיף מהיר, שיגרום לילדים שלכם ללקק את האצבעות
- 10 דקות עבודה
- 30 דקות סה"כ
- קל להכנה
- 1 יחידות
- 4 סועדים
- מלבנית 25X30
המצרכים להכנת פשטידת תירס וגבינה
- 1 כוסגרעיני תירס
- 4 ביצים
- 1 קופסאגבינה לבנה (250 גרם)
- 1 חופןגבינה צהובה מגוררת
- ½ כוסקמח (70 גרם)
- 3 כפותשמיר קצוץ דק (ניתן להחליף בעירית)
- 1 כפיתסודה לשתייה (כפית שטוחה)
- 1 כפיתמלח
- פלפל שחור לפי הטעם
- 1 בצל קצוץ דק ומטוגן בשמן
- לטבלת המרות לחצו כאן >
אופן ההכנה של פשטידת תירס וגבינה
איך מכינים פשטידת תירס וגבינה?
- 1מחממים תנור בחום בערך 180 מעלות.
- 2מערבבים בקערה את כל החומרים יחד כולל הבצל והשמן בו הוא טוגן.
- 3מכניסים את התבנית המיועדת לתנור החם רק לרגע , מוציאים, משמנים היטב בשמן ויוצקים את הבלילה לתבנית. מחזירים את התבנית לתנור.
- 4אופים עד שמשחים למעלה .בערך כ -30 דקות.