- 1. במחבת מטגנים את הבצל עד הזהבה, מוסיפים את הפטריות ומעבירים לקערה.
-
- 2. מערבבים בכוס או קערית קטנה את הקמח והתבלינים, מוסיפים את המים ומערבבים צריכה להתקבל בלילה קצת דלילה, מרקם דומה לשל ביצה.
-
- 3. מוסיפים את הפטריות והבצל לבלילה ומערבבים.
-
- 4. מחממים את השמן במחבת וכשהשמן חם יוצקים את הבלילה למחבת.
-
- 5. כשרואים שהשוליים מתמצקים מתחילים להפריד את החביתה לאט לאט מהמחבת, הופכים ומחממים עוד דקה-שתיים .
-
- 6. שדרוג החביתה הבסיסית לבחירתכם אפשר לעשות חביתה ללא בצל ופטריות או עם רכיבים אחרים כמו עשבי תיבול קצוצים, גזר מגורד ועוד.