חביתת ירק
בשביל חביתת ירק טובה באמת, ממש לא צריכים לצאת מהבית: קבלו מתכון קל שכל אחד יכול להכין בתוך פחות מרבע שעה. אם רוצים להשקיע, אפשר גם להכניס אותה לבאגט חמים, בתוספת קצת טחינה.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 ביצים
- 2 כוסות עשבי תיבול קצוצים גס - פטרוזיליה, נענע, שמיר וכוסברה
- 1/2 בצל אדום קצוץ דק
- 3-4 בצלים ירוקים קצוצים
- 1 קישוא מרוסק וסחוט
- 2 פלפלים חריפים קצוצים
- מלח ופלפל טרי
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים.
- 2. מחממים מחבת עם קצת שמן ומטגנים כשבע דקות, מכוסה, עד שהחביתה שחומה.
- 3. מצמידים למחבת צלחת רחבה ובתנועה אחת מהירה, הופכים את המחבת עם חביתת הירק. מחליקים את החביתה (צידה השחום כעת פונה למעלה) חזרה לצלחת ומטגנים מספר דקות נוספות.