וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חביתת ירק

בשביל חביתת ירק טובה באמת, ממש לא צריכים לצאת מהבית: קבלו מתכון קל שכל אחד יכול להכין בתוך פחות מרבע שעה. אם רוצים להשקיע, אפשר גם להכניס אותה לבאגט חמים, בתוספת קצת טחינה.

מתכון מאת: הילה קריב, מערכת וואלה

חביתת ירק. הילה קריב
חביתת ירק

מצרכים למתכון

  • 4 ביצים
  • 2 כוסות עשבי תיבול קצוצים גס - פטרוזיליה, נענע, שמיר וכוסברה
  • 1/2 בצל אדום קצוץ דק
  • 3-4 בצלים ירוקים קצוצים
  • 1 קישוא מרוסק וסחוט
  • 2 פלפלים חריפים קצוצים
  • מלח ופלפל טרי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים יחד ומתבלים.
  • 2. מחממים מחבת עם קצת שמן ומטגנים כשבע דקות, מכוסה, עד שהחביתה שחומה.
  • 3. מצמידים למחבת צלחת רחבה ובתנועה אחת מהירה, הופכים את המחבת עם חביתת הירק. מחליקים את החביתה (צידה השחום כעת פונה למעלה) חזרה לצלחת ומטגנים מספר דקות נוספות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully