- 1. להכנת הבצק: מערבבים בקערה את כל החומרים, עד שנוצר בצק אחיד. חשוב לא לערבב את כל כמות המים בבת אחת, כי ייתכן שיהיה צורך בפחות מים. משאירים את הבצק למנוחה של שעה.
-
- 2. להכנת המילוי: מחממים בסיר את השמן, 3 שיני שום והתבלינים. מוסיפים את הבצל ומאדים עד שהוא מזהיב.
-
- 3. מוסיפים לסיר את גרגירי החומוס, ומטגנים קלות. מוסיפים את המים ומביאים את התבשיל לרתיחה. מכסים את הסיר ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה. מצננים את התערובת.
-
- 4. במחבת מטגנים בחמאה את שיני השום הנוספות, עד שהחמאה מזהיבה וגם שיני השום מזהיבות קלות.
-
- 5. טוחנים במעבד מזון, באמצעות פולסים, את תערובת החומוס, שיני השום, החמאה ועשבי התיבול, עד שמתקבלת קבלת תערובת גסה ומחיתית מעט.
-
- 6. להכנת הכיסונים: מפזרים מעט קמח על משטח עבודה ומרדדים את הבצק למלבן בגובה של 1/2 ס"מ. קורצים מהבצק עיגולים (אפשר בעזרת כוס).
-
- 7. מניחים כף מילוי במרכזו של כל עיגול. מקפלים את העיגול לצורת משולש.
-
- 8. מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים כשהשמן חם.
-
- 9. מגישים עם יוגורט עשיר.