- 1. מכינים את הבצק: מערבבים באמצעות וו גיטרה את הקמחים והחמאה, עד שנוצר מרקם פירורי.
-
- 2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים, עד שמתקבל בצק הומוגני.
-
- 3. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למנוחה של לילה במקרר (או מינימום 3 שעות).
-
- 4. מרדדים את הבצק לעובי של חצי ס"מ. מקפלים אותו לשניים, ומכניסים למנוחה של חצי שעה במקרר.
-
- 5. אחרי חצי שעה חוזרים על אותה פעולה, ושוב מעבירים לחצי שעה במקרר.
-
- 6. בינתיים מכינים את הרטטוי: באמצעות קולפן מגלחים את קליפת הקישוא והחציל יחד עם ס"מ מפנים הירק. כך מתקבלות רצועות קליפה בעובי של ס"מ. את פנים הירק מניחים בצד ולא משתמשים בו.
-
- 7. חותכים את רצועות קליפות הקישוא והחציל לקוביות בגודל אחיד.
-
- 8. מטגנים בשמן זית את כל הירקות עד ריכוך. מוסיפים את השום, מתבלים במלח ופלפל, ומטגנים כ 2-3 דקות נוספות.
-
- 9. מניחים את הירקות במסננת, על מנת לנקז את השמן המיותר.
-
- 10. מצננים, מעבירים לקערה ומערבבים עם הפרמזן .
-
- 11. מרדדים את הבצק לעובי של 3 מ''מ. קורצים לעיגולים או חותכים לריבועים, וממלאים בכף ממלית הרטטוי.
-
- 12. מורחים את שולי הבצק בחלמון, וסוגרים. מורחים שוב את החלק העליון בחלמון, ואם רוצים - מפזרים מעט מלח גס, שומשום או כל תבלין אחר שאוהבים.