- 1. בקערית קטנה מועכים במזלג את החמאה והאנשובי לממרח חלק. מוסיפים מעט פלפל שחור, ומערבבים. מורחים על אחת מפרוסות הלחם, מפזרים את הגבינה המגוררת, ומכסים בפרוסת הלחם השנייה.
-
- 2. קולים בטוסטר סנדוויץ'. אם אין לכם טוסטר סנדוויץ', אפשר להלהיט מחבת סטייקים (עם חריצים של גריל) על להבה גבוהה (אם זו מחבת טפלון אין צורך לשמן אותה, אבל בהחלט אפשר לשמן קלות, לתוספת טעם וקלוריות), להניח עליה את הטוסט, וללחוץ עליו בסיר כבד מלא בקופסאות שימורים. כאשר הצד התחתון קלוי, כעבור 2-3 דקות, הופכים את הטוסט וקולים על הצד השני, כ-2 דקות נוספות.