וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טוסט אנשובי

בהשראת מסעדת Le Café Anglais בלונדון. הטוסט הזה נהדר לצד ה"קיש" פטריות מאחד המדורים הקודמים.

מתכון מאת: צבי טריגר, מערכת וואלה

מרכיבים לסלט סיזר. צבי טריגר
מרכיבים לסלט סיזר

מצרכים למתכון

  • המצרכים למנה אחת:
  • 2 פרוסות לחם
  • כפית חמאה בטמפרטורת החדר
  • 2 פילטים של אנשובי מסוננים וקצוצים
  • פלפל שחור
  • מעט גבינה מגוררת (פרמזן, קשקבל, אפילו עמק)

אופן ההכנה

  • 1. בקערית קטנה מועכים במזלג את החמאה והאנשובי לממרח חלק. מוסיפים מעט פלפל שחור, ומערבבים. מורחים על אחת מפרוסות הלחם, מפזרים את הגבינה המגוררת, ומכסים בפרוסת הלחם השנייה.
  • 2. קולים בטוסטר סנדוויץ'. אם אין לכם טוסטר סנדוויץ', אפשר להלהיט מחבת סטייקים (עם חריצים של גריל) על להבה גבוהה (אם זו מחבת טפלון אין צורך לשמן אותה, אבל בהחלט אפשר לשמן קלות, לתוספת טעם וקלוריות), להניח עליה את הטוסט, וללחוץ עליו בסיר כבד מלא בקופסאות שימורים. כאשר הצד התחתון קלוי, כעבור 2-3 דקות, הופכים את הטוסט וקולים על הצד השני, כ-2 דקות נוספות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully