וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חצילונים בתחמיץ

מתכון מאת: אורי,korinu@bezeqint.net

חציל. ShutterStock
חציל

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג חצילונים
  • 5 שיני שום
  • 1 פלפל חריף
  • 1 כף מלח גס
  • שמן ( סויה, קנולה)
  • מיץ לימון משומר
  • חומץ

אופן ההכנה

  • 1. הורידו מהחצילונים את הגבעול, וחתכו בכל חצילון חתך לאורכו מבלי לחתוך את הבסיס או את הקצה העליון.
  • 2. הניחו את החצילונים בכלי פיירקס, בהןסיפו חצי כוס מים, ואדו במיקרו-גל במשך 15 דקות.
  • 3. סננו את החצילונים המאודים והניחו להם להתקרר.
  • 4. חתכו את השום והפלפל החריף לקוביות קטנות, וערבבו עם המלח.
  • 5. הכניסו לכל חצילון קמצוץ מתערובת מלח-שום- פלפל חריף, וסדרו את החצילונים במיכל פלסטי מתאים
  • 6. שפכו על החצילונים שמן, חומץ, מיץ לימון, ואחסנו במקרר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully